Wat houdt kopersbegeleiding in?

 

De taak van kopers begeleiding bestaat uit het organiseren, in elkaar vlechten en stroomlijnen van tientallen onderdelen. Deze onderdelen zijn verdeeld over twee processen die naast elkaar lopen, maar in elke bouwfase met elkaar gelinkt zijn. Het bouwproces en het klantproces. De kopers begeleiding zorgt dat deze twee processen elkaar niet frustreren en voorkomt daarmee onnodige vertragingen en faalkosten.

Kopers begeleiding speelt een rol vanaf de verkoop van uw nieuwbouwtraject, maar kan al ingezet worden vanaf de verkoopvoorbereiding. De allround kopers begeleiding van Esbopro vervult de rol van front en backoffice.

 

Welke rol vervult esbopro?

 

Esbopro begeleid en adviseert uw klanten gedurende het gehele bouwproces. Vanaf het moment van aankoop van de woning tot de oplevering.

 

Wij adviseren de kopers en helpen hun woonwensen te realiseren. Zij worden geadviseerd op praktisch en technisch gebied. Wat kan wel. Wat kan niet. Hoe kan het anders of beter. Esbopro maakt het advies inzichtelijk in een duidelijke tekening en een duidelijke kostenopstelling voor de klant.

Wij stellen het belang van de klant voorop, maar houdt het technische proces goed in de gaten.

 

Esbopro communiceert met de professionele partijen, zoals de werkvoorbereiding van uw bedrijf, de geselecteerde showrooms en installateurs. Hiermee kan esbopro de juiste afstemming met de diverse partijen verzorgen. Door de ruime technische kennis kan esbopro uw werkvoorbereiding ontlasten.