Backoffice

 

In de back office zorgt de kopers begeleider van esbopro voor advies aan de kopers over hun keuzes. Hij verwerkt de kopers keuzes en communiceert ze tijdig en volledig naar de betrokken partijen. Zo verlopen klant- en bouwproces gestroomlijnd.

 

Esbopro werkt alle kopers keuzes, meer- en minderwerk en offertes uit en verwerkt de technische wijzigingen in de bouwtekeningen. Hij bewaakt de sluitingsdata en de showroomprocessen en verwerkt de sanitaire, tegel- en keukenoffertes.  De definitieve opdrachtbevestiging met kopers tekening voor de kopers worden door hem opgemaakt.
Esbopro stuurt de gewijzigde tekeningen en opdrachten van de kopers naar de werkvoorbereiding of verdeelt deze direct onder alle betrokken installateurs en leveranciers, waardoor de werkvoorbereiding wordt ontzorgd.

 

 

Om het proces in kopers keuzes foutloos en vlot te laten verlopen maakt esbopro gebruik van de kopersbegeleiding software die u als opdrachtgever heeft aangeschaft.  Zo heeft esbopro ervaring met Volg je Woning,
JP - Bouwmanagement, HomeDNA, Hoomctrl en 4PS.

 

Door de specialistische kennis en kunde van esbopro en de gebruikte software verlaagt u uw (faal- en vertragings-) kosten. Uw klant- en bouwproces verlopen vlot en gestroomlijnd en u heeft er geen omkijken naar; U kunt zich richten tot uw kerntaken.

 

JP-Bouwmanagement

Esbopro maakt zelf gebruik van JP–Bouwmanagement in combinatie met Huisinfo.

JP–Bouwmanagement is het softwarepakket die het meer- en minderwerk op een overzichtelijke manier verwerkt. We kunnen uit JP–Bouwmanagement opdrachtbevestigingen voor de kopers realiseren en meterkastlijsten voor de werkvoorbereiding.

Binnen JP–Bouwmanagement kun je de documenten registreren en beschikbaar maken voor kopers. Desgewenst kunnen we kosten aan de opties hangen, waardoor er budgetten inzichtelijk gemaakt kan worden.

 

Huisinfo is de communicatie portal voor de kopers. Hierin kunnen we informatie en documenten met de kopers delen, maar ook het meer- en minderwerk communiceren. Binnen Huisinfo kun je ook de kopers informeren door middel van nieuwsbrieven en fotoalbums.

 

Heeft u geen software voor het begeleiden van uw kopers, dan kan esbopro hierin voorzien.